Të Gjitha Subjektet e Regjistruara

 

Subjekti

Adresa

1

MEICO

Rr.4shkurti nr.5 Tirane

2

Ministria e Mbrojtjes

Bulv.Deshmoret e Kombit, Tirane

3

Uzina e Lendeve Plasese

Mjekes, Elbasan.

4

Albafire sh.p.k

Rr.Emin Duraku,Nr.15/1, Tirane

 

5

Babasi COO shpk

Arramerras, Fushe-Kruje

6

Horanlliu sh.p.k

Rr.Shemsi Haka, Nr.26, Tirane

7

Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit

Rr.Seremedin Toptani

8

Kombinati Mekanik Polican

Poliçan, Skrapare

9

ROGAT SECURITY

Rruga e Kavajes, P 100 Vitrinat, Tirane

10

X-2M shpk

Lagjia Kastriot, Rr. Brigada 11 Sulmuese, Ndertesa Albtelecom, Kati 3, Fier

11

AULONA POL

Bul. Ismail Qemali, P. Riviera 2, Vlore

12

DEFENCE SECURITY TECHNOLOGY- ALBANIA shpk (DST)

Rr. Sami Frasheri, Hyrja 2, Ap 1 dhe 2, Tirane

13

ARMS SCHOOL ACADEMY

Autostrada TR-DR, Km 9, Kashar

14

Green Technologies SHPK

Bul. "Deshmoret e Kombit", Kulla 1, 7/3, 1001, Tirane

15

BABASI coo shpk

Rr. Kombetare, F.Kruje-Kruje, km 2

16

TARIAN shpk

Rr. "Ali Demi", Vila 6/6, Tirane

17

TCN

Bulevardi Zogu I Pare, P 53 H3/77, Tirane

18

MILITARY SYSTEM SUPPLY COMPANY (MSSC)

Rr. Dervish Hima, 3 kullat, kulla 1, Tirane

19

KOAN shpk

Rr. Vaso Pasha, pallati 27, shk3, Tirane

20

Adriatic Partners shpk

Rr "Hamdi Sina". P.10, K.1, Farke, Tirane

21

2LX ​​ shpk

Lagjia "Beslidhja", Godina Perballe Gjykates, Lezhe

22

KLIK EKSPO GROUP& TIRANA INTERNATIONAL FAIR

RR "Donika Kastrioti", Nr.14, Ap.28, Tirane

23

ARB-Security SHRSF

Laprake,Ish Uzina Tirana, Kompleksi LIM-EM, Kulla 3

24

MYRTO Security

Lagjia "Kastriot", Rr. "Brigada e XI Sulmuese", Godina Albtelecom, K 3, Fier

25

Indrit Shkreli (person fizik)

Lagjia "Vasil Shanto", rr. Vaso Kadija, Nr. 5, Shkoder

26

GMS

Rr. Siri KODRA, Nr 244

27

Pretoriana Arms ShPK

Lagjia 13, Rr "Pavaresia", p 7 kat, ZK 8518 NP 47/90